28
Jul

139 fotbollströjor på nätet ChloeK

.

Det bästa sättet att hitta vilka spelare som är tillgängliga är via avsnittet Överföringar och sedan med funktionen Sök spelare. Du kan sedan söka efter enskilda spelare med namn för att se om de fortfarande är kopplade eller har tilldelats en klubb i början av karriärläget. OnaOxendi PSG drakt LoisWindh

Det finns alltid spelare tillgängliga för en gratis transfer, men många av dessa är utan klubb av en anledning och att spana efter dem är slöseri med tid. Det finns dock några pärlor som finns som fria agenter i början av spelet, inklusive erfarna veteraner som Balazs Dzdudzsak, Wilfried Bony och Hector Moreno, samt några unga stjärnor som Wilmar Barrios som har potential att bli 83- rankad mittfältare trots att han inte är ansluten till FIFA 20.

fotbollströjor
OnaOxendi PSG drakt LoisWindh

Bayerns David Alaba, Piemonte Calcios Axel Sandro och Jose Maria Gimenez rundar av resten av de högst rankade försvararna, tillsammans med Niklas Sule, Jose Maria Gimenez, Kostas Manolas och Marcelo.Att hantera megaklubbar som Real Madrid eller Manchester United i karriärläge i FIFA 20 är inte tillräckligt för en utmaning. Istället gillar de att ta ansvar för en sovande jätte eller en lägre ligasida för en svårare karriär.