26
Jul

988 fodboldtrøjer outlet IsisBf

.

Vi var alle usædvanligt fit, men Davie var en freak. Vi kunne alle spille fem spil om ugen, men Davie kunne spille syv. Han var så stærk som en okse. Hvis du kom i vejen, ville han bare feje dig til side.

Jeg spillede med Denis, da jeg først spillede med Skotland. Han ville råde mig til at tackle midterhalvdelene, før de tacklede dig – ikke blive slået rundt. Denis kunne passe sig selv.

Kane Hemmings slog et hat-trick fra første halvdel, da Burton udvidede deres vinderkørsel til seks League One-kampe med en overbevisende sejr på Crewe.

barcelona udebanetrøje

Brewers opretholdt deres vækkelse under Jimmy Floyd Hasselbaink, som har set dem bevæge sig syv point over nedrykningszonen, for at dømme Alex til deres første hjemme nederlag i 12 kampe.

Da Tom Hamers lange kast kastede sig over seksten yardkassen, anvendte angriberen det afgørende touch med hovedet til åbningen af ​​det 10. minut.

Hemmings udnyttede derefter det meste af Omar Beckles ‘manglende evne til at få bolden under kontrol og bøjede sig klart for at skyde over målmand Dave Richards for det andet i det 23. minut.

ToniShult sverige landslagströja SheliaMur

KarryLind manchester city drakt BrainVerc